Relax stockholm par massage stockholm

Relax stockholm par massage stockholm Elements Spa - ett modernt spa mitt på Södermalm i Stockholm. Relax, behandlingar, massage och dagsspa med bastu, pool, gym och yoga. Hos Stockholm Spa & Hälsostudio får ni hela anläggningen för er själva för Vår duobehandling inkluderar jacuzzi, bastu, massage, ansiktsbehandlingar och mycket mer. Lägg till "Bad & Relax" med PRIVAT jacuzzi, bastu & relaxrum för en. Vi är ett litet hotell spa i Stockholm där du kan koppla av och njuta av ett lyxmoment i en avkopplande miljö med utsikt över paradiset, bort från all stress i vårt. Välkommen till Stockholm Spa & Hälsostudio. Vi är ett spa mitt i Stockholm city som erbjuder en helt privat miljö där du i lugn och ro kan njuta i en skön jacuzzi.

Stockholms bästa spa

Relax stockholm par massage stockholm Axelsons spa Fräscha lokaler i gömt smultronställe. Föregående Nästa 1 2. På somrarna kan man svalka sig vid poolkanten eller ta ett yogapass på taket. Vill du göra en utflykt utanför stan, besök Sparadiset på Fågelbrohus ute på Värmdö eller på Krusenberg Herrgård utanför Uppsala och njut av den lantliga känslan.

Franckes vägNacka. Vänligen ange ditt namn och observera att endast ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn kommer att visas för andra användare.

Njut i värmen med din vän i den egna spa-avdelningen med bubbelpool! Njut i värmen Varje relax är utrustad med schampo och balsam från DermOrganic, duschcreme och body lotion från C/o Gerd. Sparadiset Östermalm Stockholm. Elements Spa - ett modernt spa mitt på Södermalm i Stockholm. Relax, behandlingar, massage och dagsspa med bastu, pool, gym och yoga.

Det finns gott om spa i Stockholm för den som är sugen på massage, jacuzzis, fantastiska spabehandlingar och stora relaxmöjligheter.

Stockholms bästa spa – Thatsup

Vi är ett litet hotell spa i Stockholm där du kan koppla av och njuta av ett lyxmoment i en avkopplande miljö med utsikt över paradiset, bort från all stress i vårt. Side by side, you will receive a relaxing 50 minute massage. Perfect for those who want a romantic hour together. After the treatment you can relax in our Jacuzzi.

Hos Stockholm Spa & Hälsostudio får ni hela anläggningen för er själva för Vår duobehandling inkluderar jacuzzi, bastu, massage, ansiktsbehandlingar och mycket mer. Lägg till "Bad & Relax" med PRIVAT jacuzzi, bastu & relaxrum för en.

Relaxen ingår. Nordiskt bad: Bada växelvis mellan bastu och 16° C pool. Badrock, tofflor och handdukar finns att låna. Ta med egna badkläder. Härliga Babor. Njut i värmen med din vän i den egna spa-avdelningen med bubbelpool! Njut i värmen Varje relax är utrustad med schampo och balsam från DermOrganic, duschcreme och body lotion från C/o Gerd. Sparadiset Östermalm Stockholm. Spa- och wellnesscenter i Stockholm: Se omdömen och bilder för spa- och wellnesscenter i Stockholm, Sverige på TripAdvisor.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • 1
  • 2
Close Menu